Declaraţia lui Dalai Lama cu privire la viitorul OMENIRII. Nu mai este mult timp până la marea ÎNTÂLNIRE

| 17 mai, 2014

Dalai Lama, unul din cei mai importansi lideri spirituali, le-a spus studentilor de la Universitatea din Portland, Oregon, ca momentul marii intalniri cu ocivilizatie extraterestra nu este deloc departe. Ideile sale au fost de-a dreptul socante pentru ca le-a transmis studentilor ca trebuie sa fie pregatiti pentru clipa in care vor ajunge sa-i cunoasca pe vizitatorii din alte galaxii.

“Pana la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceeasi oameni. Poate putini diferiti ca forma, dar in principiu la fel. Aceleasi fiinte simtitoare. Trebuie sa intelegem ca extraterestrii sunt fiinte care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferita.”, este de parere Dalai Lama.

Discursul, pana la urma, a avut rolul de a sublinia faptul ca indiferent de forma fizica pe care o pot avea extraterestri, ei sunt fiinte dotate cu simturi ca si noi. Acest fapt indica si atentionarea de a-i trata cu bunatate, chiar daca ei sunt atat de diferiti. Interesant mai este faptul si ca Dalai Lama a subliniat ca acest moment va fi unul socant pentru cei mai multi dintre oameni, pentru ca forma fizica a acestor fiinte inteligente poate fi una traumatizanta.

In acest fel, putem spune ca este pentru prima data cand omenirea este pregatita pentru clipa in care viata i se va schimba din toate perspectivele. O asemenea intalnire presupune responsabilitate si intr-un fel modificarea perspectivelor asupra vietii. Nimeni nu poate preciza cand se va produce aceasta intalnire. Probabil ca atunci cand omenirea va fi pregatita si aceasta pregatire presupune o sumedenie de lucruri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mai, 2014
Xmas
LUIZA POPA
Cititi si alte articole ale Luizei Popa pentru a va face o parere despre genul de articole boombastice scrise de e.a.
19 mai, 2014
DAC
Dalai Lama
Eu nu cred ca vor astepta sa stea cu vre-un pamantean de vorba. Pamantul e prea corupt si civilizatia e inexistenta. Degeaba vreti voi sa aveti o intalnire cu ei: nu au ce vorbi cu voi.
17 mai, 2014
Daniel Frates
Extraterestrii sunt stramosii nostri din Eden
Asa-zisii extraterestrii, cu care civilizatia noastra va intra, cat de curand, in contact, sunt cei mentionati de Secta Raelienilor, fondata de francezul Claude Vorilhon. Acesta pretinde că a fost răpit în 1973 şi 1975 de extratereştrii, care isi spun Elohimi, adica dumnezei, si care l-au dus pe altă planetă, unde l-au instruit în mod special şi i-au încredinţat misiunea de a pregăti venirea pe pamant a fiinţelor cosmice.
Convingerea mea este ca acesti dumnezei sunt de fapt stramosii nostri din Eden, cei care, hranindu-se cu roadele pomului cunostintei binelui si raului si acumuland astfel primul bagaj de cunostinte al specie umane, si-au pus in functiune inteligenta, inactiva pana atunci, din cauza constiintei lor imaculate, lipsita de experienta constienta, deci de cunostintele care sa-i invete cu sa faca binele, dar si raul. Fac o paranteza si arat ca, potrivit definitiei din dictionar, inteligenta este o capacitate de intelegere conditionata de existenta unui bagaj de cunostinte, pe care psihologii il numesc experienta constienta. Continui si arat ca, pana in acel moment, este de presupus ca forma de cunoastere a omului din Eden era revelatia, ceea ce inseamna ca Dumnezeu se revela in constiinta imaculata a primilor oameni, care nu avea nevoie de nici un fel de cunostinte.
In legatura cu caderea in pacatul originar - prima umanizare a omului - Biblia consemneaza urmatorul dialog intre Duhul lui Dumnezeu si Fiul lui Dumnezeu: „Domnul Dumnezeu a zis: Iată că omul a ajuns ca unul din Noi, cunoscând binele şi răul. Să-l împiedicăm dar acum ca nu cumva să-şi întindă mâna, să ia şi din pomul vieţii, să mănânce din el, şi să trăiască în veci.” (Geneza 3:22). Prin urmare, potrivit acestui dialog, in momentul in care a acumulat primul bagaj de cunostinte si si-a pus in valoare propria lui inteligenta, omul a ajuns ca un dumnezeu. Si, intrucat Elohimii lui Rael isi spun despre ei ca sunt dumnezei, inseamna ca ei sunt stram
17 mai, 2014
hotarati-va!
ori momentul intalnirii nu este deloc departe, ori nimeni nu poate preciza cand se va produce aceasta intalnire. -

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ