O teorie SURPRINZĂTOARE: Suntem EXTRATEREŞTRI!

| 21 mai, 2014

Oamenii de stiinta din Europa si Statele Unite ale Americii au confirmat originea extraterestra a vietii pe Terra, origine datorata unor materiale genetice primitive descoperite in fragmentele de meteoriti, se arata intr-un studiu citat de ScienceDaily

Descoperirea cercetătorilor arată că materia primă care a stat la baza primelor molecule de ADN şi ARN vine din spaţiul extraterestru. Aceştia au reuşit să identifice molecule de uracil şi xantine, aşa numitele nucleobaze, în rămăşiţele meteoritului Murchison, prăbuşit în Australia în 1969. Astfel de molecule sunt, în accepţiunea oamenilor de ştiinţă, precursoarele moleculelor de ADN şi ARN.

Mark Septhon, unul dintre coautorii studiului afirmă că, în urmă cu circa 4,5 miliarde de ani, o ploaie de meteoriţi asemănători cu Murchison a căzut asupra Terrei, lăsând cantităţi imense de componente necesare vieţii. 

Chiar dacă au existat şi sceptici care au afirmat că asemenea componente au fost descoperite în meteoriţi datorită impactului pe care l-au avut cu solul Pământului, cercetătorii au demonstrat că nucleobazele în cauză conţin o formă de carbon care nu există decât în spaţiul extraterestru, prin urmare, acestea nu puteau veni decât din afara Terrei.

 

 

Sursă: descopera.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ