Piatra Inga, DOVADA care atestă că extratereştrii sunt amestecaţi printre pământeni

| 14 mai, 2014

Piatra Inga este o misterioasă moștenire rămasă de la o civilizație necunoscută, care sfidează orice logică prin complexitatea desenelor enigmatice și implicit prin mesajul codificat pe care îl transmite.

De-a lungul timpului, arheologii au încercat să stabilească originea civilizației care a sculptat-o. S-a vehiculat că hitiții au fost cei care și-au lăsat amprenta asupra acestei pietre misterioase. Apoi, numeroase voci au susținut că este vorba despre fenicieni, atlanți sau chiar extratereștri. În consecință, piatra Inga rămâne și în ziua de astăzi unul dintre cele mai complexe mistere cu care au avut de-a face cei mai mulți dintre specialiști.

Este situată la marginea unui rău chiar în apropierea așezării brazilieni Inga. Mărimile sale sunt de-a dreptul gigantice, pata având nu mai puțin de 24 de metri lungime, 3,5 metri înălțime și cântărește zeci de tone. Pe una dintre fețe se înregistrează 450 de sculpturi abstracte și care transmit un mesaj codificat posterității.

Sunt fețe de personaje misterioase, multe cifre, animale, fructe, constelații cum ar fi Orion și Calea Lactee, simboluri și glife încă nedescifrate. Sunt zeci de figuri ciudate amestecate, unele dintre ele cu coadă, altele arată ca niște preotese sau zeițe. Apoi sunt șiruri de cupe care par să sugereze curgerea timpului sau pur și simplu este vorba despre un calendar. Entuziaștii citează o veche legendă despre incași care dețineau multe secrete în ceea ce privește modalitatea de topire a rocilor. Drept probă ei prezintă peisajul cu adevărat selenar din spatele ”Pietrei Inga”. Sunt stânci uriașe, parțial modelate, cu forme ciudate care te fac să te gândești la mister. Unii susțin că numele de “Inga” ar putea decurge dintr-un termen portughez sau brazilian pentru “demon”. În plus, față de sculpturile misterioase, site-ul e completat și de deschiderea unui muzeu local deoarece în zonă au fost descoperite numeroase fosile de ”amoniți” și niște oase gigant ale unui dinozaur.

În spatele monumentului straniu se află ceea ce localnicii numesc rocile selenare. Și acestea dețin numeroase inscripții, care nici până în ziua de astăzi nu au fost decodificate.

Arheologul italian-brazilian Gabriele D’Annunzio Baraldi a fost primul care a descoperit că piatra Inga prezintă hărțile a trei continente. Unul este ANtarctica fără gheață, al doilea este Atlantida și Lemuria. Pe partea cealaltă a pietrei, arheologul a identificat Europa cu Africa și numeroase orașe pierdute din America de Sud.

Mai mult de atât, se pare că simbolurile au legătură cu o civilizație extraterestră, care a venit din Calea Lactee și a ajutat omenirea pentru a se dezvolta din punct de vedere tehnologic, scrie efemeride.ro.

Hieroglifele au fost sculptate printr-o metodă al cărei secret, din păcate, s-a pierdut. Atlanții au învățat să stăpânească energia geotermală, căldura vulcanului, și au realizat lucrări de inginerie majore pentru a canaliza apa. Se pare că pentru hieroglife aveau matrițe speciale de înaltă presiune mecanică cu care topeau roca. Atlantis a fost de fapt o confederație mare numită «Constellation», și care a fost împărțită în «Dog Constellation», «Lion» și «Crucea Sudului» etc. Grupările tribale pe care le cunoaștem astăzi sunt o defalcare a acestor structuri antice sociale simbolizate de constelații.

Baraldi a declarat că ”Piatra Inga” descrie istoria catastrofală care a distrus Atlantida. Adică este vorba de legendarul ”potop”, care s-a abătut asupra pământului cu 9 500 ani înainte de Hristos. Această teorie este de-a dreptul șocantă, fapt pentru care nu a fost îmbrățișată de cei mai mulți dintre oamenii de știință, dar cu toate acestea, cei din urmă nu au putut prezenta teorii alternative cu privire la istoria prezentată de piatra Inga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ