Strămoşii omului provin de pe Lună. Vizita zeilor creatori, marcată pe o piatră

| 05 mai, 2014

Mitologia chinezească susține că strămoșii omului provin de pe Lună și au venit sau au fost aduși pe Terra pentru a-și continua viața și a conferi o nouă perspectivă vieții.

Într-un manuscris antic, numit Huai-nan-tsu și care a fost scris cu mult timp înainte că Iisus să se nască, sunt descrise numeroase lucruri fascinante despre crearea lumii, dar și despre cum se petrecea viața în trecut. Capitolul 8 al manuscrisului descrie cum numeroase globuri de lumină sau foc au coborât din înaltul cer pe Terra. Ființe bizare de lumină au creat omul actual și o lume în care fiecare vietate trăia în pace deplină. Probabil că este vorba despre ceea ce noi numim Paradisul pentru că doar așa se poate explica legătura dintre povestea manuscrisului și Biblie.

Mai mult de atât, numeroase petroglife s-au descoperit pe vastul teritoriu al Chinei. Acestea au rămas mărturia vie că omul are o legătură certă cu extratereștri sau chiar cu anumite ființe provenite din alte dimensiuni. O astfel de piatră a fost descoperită în provincia Guangdong, în apropierea orașului Silun, într-un loc mai puțin accesibil omului. Desenul de pe această piatră masivă prezintă un extraterestru, care are pe cap o cască, din care se pot observa cum ies 3 antene.

Imaginea a fost sculptată cu mai multe mii de ani în urmă, probabil de oamenii care trăiau în acele vremuri pe actualul teritoriu al Chinei. Pe lângă chipul extraterestrului bizar, pe imensa piatră se mai găsesc desenele unor stele, dar și mai multe creaturi bizare, care nu au putut fi identificate de către specialiștii din ziua de astăzi.

Conform oamenilor de știință chinezi, acest desen a fost realizat în perioada neoliticului. Interesant este faptul că oamenii care trăiau atunci aveau habar despre existența extratereștrilor, care mai este contestată și în ziua de astăzi de către unii, despre hărțile cerului, probabil locul de proveniență al zeilor, dar și despre anumite creaturi ciudate și inexplicabile.

Existența pietrei în cauză este cunoscută de localnici de mai multe sute de ani și datorită desenelor mistice a fost numită “piatra de căpătâi a omenirii”. Se spune că pe această piatră au fost marcate momentele inițiale ale creației, chipul extraterestrului este de fapt chipul zeului creator. Stelele reprezentate semnifică locul de unde acești zei au venit pe Terra, iar animalele bizare au fost încercarea zeilor de a oferi omului o companie cât mai plăcută în grădina mirifică în care omul a fost pus să trăiască.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ