80 de specii de extratereştri trăiesc pe Pământ, avertizează un fost ministru al Apărării

| 07 ian, 2014

Un fost ministru al Apărării din Canada crede că pe Terra sunt zeci de mii de extratereştri, iar aceştia ne-au dat de curând un avertisment.

Paul Hallyer, fost ministru al Apărării din Canada în anul 1960 consideră că în lume sunt peste 80 de specii de extratereştri, scrie adevărul.ro.

El a discutat subiectul la „Russia Today“, unde a adus argumente pentru existenţa acestora. „În 1961 au trecut peste 50 de avioane extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia să apese butonul de panică, dar s-a răzgândit.

După trei ani au stabilit că cel puţin patru specii au vizitat planeta noastră în ultima mie de ani“, a spus Hallyer.

Deşi nu aduce dovezi ştiinţifice, canadianul e convins că ştie adevărul. „Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje în care oamenii îmi zic că au văzut extratereştri şi navele lor.

Această informaţie e secretă pentru că guvernele nu vor să vorbească despre ea“, a mai spus fostul ministru al apărării. El menţionează că 80% din rapoartele pe care le primea când era ministru al apărării despre formaţiuni extraterestre s-au dovedit false, dar 20% nu aveau nicio explicaţie.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ