Ruşii vin în România! Va fi lansat postul de televiziune Russia Today

| 05 sep, 2014

Dan Musetoiu, director de programe al postului TV The Money Channel, intentioneaza sa lanseze un proiect editorial cu numele Russia Today, acelasi cu al televiziunii de stiri din Rusia.

În data de 28 august, Musetoiu a depus o cerere la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), in vederea inregistrarii brandului "Russia Today", potrivit Daily Business.

Manager-ul a confirmat intetia lansarii unui produs editorial cu acest nume, însă atunci când a fost întrebat daca proiectul va fi in colaborare cu televiziunea rusa ce poarta acelasi nume, a spus ca deocamdata nu poate da mai multe detalii.

Avand in vedere ca inregistreaza la OSIM un brand utitlizat in alta tara este posibil ca acest proiect sa fie realizat in parteneriat cu rusii. Russia Today este prima televiziune de stiri in limba engleza din Rusia. Russia Today (RT) este un post TV detinut de ANO TV-Novosti. Televiziunea lansata in decembrie 2005 prezinta stiri 24 de ore din 24, documentare, talk show-uri si dezbateri, precum si stiri sportive si programe culturale.

Citeşte şi: O jurnalistă de la Russia Today demisionează, denunţând "MINCIUNILE'' canalului rus de televiziune

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ