Cip extraterestru cu o vechime de 450 de milioane de ani descoperit în Rusia

| 18 mai, 2014

Un cip de proveniență extraterestră, cu o vechime de peste 450 de milioane de ani, a fost descoperit pe malul unui râu, în apropierea orașului Labinsk, Rusia.

Interesant este faptul că cipul este încastrat într-o piatră și pentru că este de culoare albă a atras atenția unui trecător. Acesta a prelevat piatra și văzând că are de-a face cu un fapt misterios a predat piatra autorităților locale. Acestea au trimis-o spre un laborator specializat pentru a elucida misterul.

Concluziile au fost unele extraordinare pentru că bucata de material încastrată în piatra respectivă reprezintă un cip. Are o vechime de peste 450 de milioane de ani, din perioada Ordoviciana, motiv pentru care se consideră că a fost fabricat de tehnologia extraterestră.

De asemenea, specialiștii sunt de părere că ar putea să existe o legătură strânsă între evenimentele marcante petrecute în perioada Ordoviciana și vizitele extraterestre pe Terra.
Aproape de sfârşitul Devonianului, acum 370 de milioane de ani, multe specii de peşti şi 70% din nevertebratele marine au dispărut. Motivul nu se cunoaşte exact.

Perioada Ordoviciană s-a încheiat acum 440 milioane de ani cu o altă extincţie în masă care a ucis aproape toţi peştii şi coralii şi 25% din toate familiile de animale.

Chiar dacă această teorie este încă în fază incipientă sau este considerată încă o ipoteză, în ultimii ani, din ce în ce mai multe dovezi cu privire la tehnologia avansată care a existat sau a interferat cu viața de pe Terra au ieșit la iveală.

Este cert că acum circa 450 de milioane de ani în urmă omul nu avea cum să trăiască pe Terra, dar același lucru nu se poate spune despre diversele specii extraterestre, care ne vizitau planeta periodic din motive încă necunoscute.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 16:46
delia
de ce n-ar fi trait omul acum 450 milioane de ani?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ