Declaraţie FABULOASĂ a Mitropolitului Banatului: Nu am să vă denunţ la DNA

| 07 mar, 10:25

În cadrul unui eveniment care a avut loc la Timișoara, a fost invitat și Mitropolitul Banatului care a făcut o declarație fabuloasă.

Mitropolitul Banatului a punctat anumite lucruri printre care și faptul că, dacă i se vor confesa, nu îi va denunța la DNA pe cei din mediul de afaceri.

"Fără o predictibilitate minimă internă, mediul de afaceri nu se poate mișca. Predictibilitatea externă este o altă componentă pe care dumneavoastră trebuie să o prindeți în ecuația dezvoltării afacerilor dumneavoastră. Mai există un fenomen care macină mediul afacerilor românești, este acel cuvânt care începe cu „ș" și se termină cu „ă".

Eu nu pot să spun acum că deja, de câteva săptămâni, trăim în mediul denunțurilor la DNA. Poarta mea este deschisă și pentru cei ce vă mișcați în mediul de afaceri și dacă îmi spuneți mie necazurile voastre, nu am să vă denunț la DNA, dar o să îi denunț pe cei care încearcă să vă pună piedică în cale. Am să îl pun pe clopotar să tragă clopotele la biserică, să audă lumea dacă cineva vă împiedică să vă desfășurați activitatea de producător", a declarat Î.P.S.S Mitropolitul Banatului, scrie Pressalert.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mar, 11:19
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ