Declaraţie NEAŞTEPTATĂ a preşedintelui Iohannis despre PRIMA DOAMNĂ

| 18 mai, 18:33

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Prima Doamna "nu trebuie institutionalizata".

Intrebat de un ziarist in conferinta de presa daca a luat o decizie in privinta institutiei Primei Doamne, Iohannis a spus zambind ca "prima doamna exista, e sotia mea, Carmen", dar a adaugat ca "nu cred ca trebuie institutionalizata".

Presedintele Iohannis a mai spus ca a fost foarte bucuros de rezultatele unui sondaj care a aratat popularitatea sotiei sale in randul publicului roman.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mai, 18:57
Ana
Job
Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuşi: putere mentală. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
19 mai, 17:54
freewomen
cabinetul2
daca ar citi cate comentarii _practice 99%- sunt impotriva acestei aberatii nu si-ar mai deschide gura (ca si asa si-o "deschide" prea des.
sotia pres (mai lasati-ma cu "prima doamna") ar face mai bine s-o lase mai moale cu excursiile pe banii romanior (cate excursii cu nave de lux au facut in 6 luni acesti doi oameni n-au facut presedintii anteriori intr-un intreg mandate!) Pe scurt: NU VREM nici o prima doamna. Sa fie clar!
18 mai, 19:38
LUCIAN
Prima MATROANA ..
Da KLAUS GAY poate sa-i faca lui CARMEN ,,, prima d-naa ''' un BORDEL DE IEPE cum arata ea o femeie trecuta de 50 ani si se poarte ca o FUFA de 16 ani .. BRAVOOO fam de tot KK-tul mai este si prima IAPA ..
19 mai, 23:38
MARIA
NU AVEM NEVOIE DE PRIMA D-NA
NU STIU CUM LE-A TRECUT PRIN CAP SA SE INFIITEZE INSTITUTIA PRIMEI DOAMNE. NU SUNTEM DE ACORD, CE SUNTEM IN MONARHIE SAU AMERICA? NE-AM SATURAT DE O PRIMA DOAMNA SI AM VAZUT CE A FACUT. DE CE ESTE NEVOIE CA D-NA IOHANIS SA-SI INSOTEASCA SOTUL IN TOATE DEPLASARILE.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ