Declaraţie neaşteptată în cazul Aura Ion. Doar EXHUMAREA poate stabili cauza morţii

| 06 mai, 2014

Drama familiei Aurei Ion pare că nu se termină. Din contră, pare că se amplifică post-mortem. Un renumit legist, dr. Gheorghe Alexandrescu, aruncă "bomba" şi spune că nu se poate stabili exact cauza decesului studentei căzute cu avionul în Apuseni decât dacă va fi exhumată.

"Numai exhumarea poate stabili exact dacă vorbim de o leziune la coloană, de un traumatism vertebro-medular. Exhumarea ar fi singura care ar putea lămuri lucrurile, pentru că victima nu a zăcut într-un spital. Ea nu a ajuns vie la spital ca să aibă radiografii, să ai ce să analizezi. Nu poţi să analizezi decât în baza declaraţiilor unor medici. Iar noi avem un medic (n.r. - Radu Zamfir, căzut şi el cu avionul) care spune că era paralizată (în tetraplegie). Şi dacă autopsia este pusă sub semnul întrebării, pentru că este o discordanţă între declaraţiile clinice – unul spune că nu a avut leziune şi altul spune că nu se mişca –, atunci nu ai altă explicaţie decât că la autopsie a scăpat ceva. Şi nu se poate stabili exact cauza morţii decât prin exhumare", a declarat Alexandrescu, pentru ziarulring.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ