Familia Aurei Ion s-a constituit parte civilă în dosarul accidentului aviatic

| 21 mar, 2014

Părinții și sora Aurei Ion, studenta decedată în ianuarie în accidentul aviatic din Munții Apuseni, s-au prezentat vineri la Parchetul General și s-au constituit părți civile în dosar, au declarat, vineri, pentru Agerpres, oficiali din cadrul Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Sursele citate au afirmat că familia a fost de acord să se constituie parte civilă în cauză, dar nu a precizat cu ce sumă.

În acest dosar, procurorii Parchetului Militar au dispus pe 11 februarie începerea urmăririi penale cu privire la comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și neglijență în serviciu.

Pe 20 ianuarie, un avion de tip Britten — Norman Islander (BN 2) cu șapte persoane la bord s-a prăbușit într-o zonă împădurită din Apuseni, în zona Vârfului Petreasa, la peste 1.200 de metri altitudine.

În avion se aflau pilotul Adrian Iovan, copilotul și o echipă de cinci medici de la Institutul Clinic Fundeni și de la Spitalul Elias. Medicii erau transportați la Oradea, unde urmau să participe la o operație de prelevare de organe pentru transplant.

Pilotul Adrian Iovan și Aura Ion, ofițer-student, anul V la Institutul Medico-Militar, și-au pierdut viața în urma accidentului aviatic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ