AURELIA ION a înghețat, după ce a paralizat. Primele detalii șocante de la audieri

| 31 ian, 2014

AURELIA ION. Medicii supravieţuitori în urma accidentului aviatic susţin că AURELIA ION a avut o fractură la coloană. În certificatul de deces nu se menţionează acest lucru. Cauza morţii a fost îngheţul.

AURELIA ION. Şocul hipotermic s-a instalat mai repede, din cauza fracturii cervicale. Pentru rudele Aurei, însă, un lucru este clar. Fata a rezistat ore întregi cu fractura la coloană, dar frigul i-a fost fatal.

Loviturile i-au frânt şira spinării, iar faptul că nu s-a putut mişca deloc, a dus la intalarea şi mai rapidă a şocului hipotermic.

"AURELIA ION fusese trasă lângă foc, la un metru de foc, unde ne aflam şi noi, ceilalţi trei. Sunt absolut convins că leziunile iniţiale au fost de o gravitate maximă. Leziuni de organe interne grave nu au fost. Aici a fost combinat şocul hipotermic, frigul, cu traumele suferite, spune medicul Pivniceru.

Citeşte şi: ACCIDENT AVIATIC. Aurelia Ion a fost paralizată de la gât în jos, imediat după accident

"Trebuia deschisă coloana vertebrală. Şi cu această ocazie, în mod cert ar fi descoperit o leziune a măduvei", a spus  Prof. Univ.Dr. Vladimir Beliş, preşedintele Societăţii de Medicină Legală.

AURELIA ION. În schimb, medicii supravieţuitori se vor întoarce în curând în sălile de operaţie datorită moţilor din Apuseni. Cei care au reuşit să-i salveze la timp. Astăzi, moţii au primit diplome de onoare. În timp ce anchetatorii, încearcă să lămurească cine şi cum a greşit.

Citeşte şi: Ancheta accidentului aviatic. Adrian Iovan nu mai putea fi salvat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 2014
PONTA))))))))))))))))))))
PONTA)))))))))))))))))))
))))) ai mainile patate de sangele fetei ! In loc sa constitui celula de criza care i-ar fi salvat pe cei doi, ai preferat sa apari la televizor, sa debitezi minciunile obisnuite.

Tu, Ponta ai OPRIT cautarile cand ai declarat la televizor ca au fost gasiti, o alta minciuna, fatala de aceasta data. Niste nen0r0citi, asta sunteti !!!

„Cum am auzit la televizor de avion ne-am strâns în sat şi am pornit căutarea. Am venit până la cam un kilometru de aici. Ne-au oprit! Ne-au sunat şi or zis că LA TELEVIZOR i-or găsit pe toţi teferi şi nevătămaţi şi să NU-I MAI CAUTAM”, a povestit un sătean pentru Ziua de Cluj.

Apoi, după o oră, un sătean a primit un alt apel: "Mai căutaţi, că nu i-or găsit". "Poate că dacă nu ne opreau din căutări, o puteam salva pe domnişoară. Păcat", a mai spus un localnic din Horea.

Acest Ponta este de o IRESPONSABILITATE CRIMINALA.
27 iun, 2014
o rominca
de necrezut!!!!!
toti cei care ajung la putere,sunt mai mult,mai putin sau foarte mult minjiti cu singele copiilor nostri!
27 iun, 2014
o rominca
de necrezut!!!!!
toti cei care ajung la putere,sunt mai mult,mai putin sau foarte mult minjiti cu singele copiilor nostri!
02 feb, 2014
Inger
Vinovatii..fara vina, cer sa se faca lumina
Vinovat de moartea celor 2 se face vinovat V.V. Ponta, premierul
Romaniei .
Care nu a luat masuri de activare a structurilor de cautare si a ales sa benchetuiasca si sa se hlizeasca cu jurnalistii obedienti care ii aduc laude ....

Guvernul Romaniei a ajuns pe mana unor impostori care comit crime si pagube imense din cauza incompetentei .

Daca Presedintele tolereaza comportamentul absolut iresponsabil al prim-sinistrului ... se face vinovat de complicitate .

Da , crima prin intarzierea cu rea-credinta a sosirii ajutoarelor a fost facuta tocmai cu scopul de a acapara structura serviciului de telecomunicatii speciale .

Pana cand ?
02 feb, 2014
Orfanul
Fara mama..fara tata...
Il doare la basca pe ponta...N-ai vazut ca la nici doua ore dupa inmormantare ce distractie cu lautari si meniu de nunta a fost pe capul lor!!! Au jucat pana la ziua floarea PSD-ului la Cluj.

In timp ce Adrian Iovan si Aura Ion mureau inghetati in munti, PM p-lii psd-uli dupa ce a dezinformat pe toate televiziunile ca supravietuitorii au fost gasiti si sunt bine..lucru ce a dus la renuntarea celor care-i cautau..s-a dus ne--imtitul direct la restaurant sa bea sa manance si sa se distreze...In loc sa faca ce trebuia ca sa nu se produca asemenea tragedie nationala!

Ast-ai PM tras de sfori de voiculescu, nastase, mazare, dragnea..PM avocatul si aparatorul HOTILOR!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ