Răsturnare de situaţie. Aura Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni, va fi DESHUMATĂ

| 19 mai, 2014

Studenta Aura Ion va fi deshumată pentru refacerea autopsiei. Parchetul de pe lângă Înalta Curte susţine că a fost dispusă expertiza medico-legală privind-o pe Aura Ion, întrucât concluziile raportului de constatare medico-legală (autopsie) din 10.02.2014 nu au fost avizate de către Comisia de avizare şi control al actelor medico-legale din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca.

 

Studenta moartă în accidentul aviatic din Munţii Apuseni va fi deshumată. Autopsia Aurei Ion nu era avizată de Comisia Specială. Procurorii care anchetează accidentul aviatic din Apuseni din 20 ianuarie, în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața, au dispus refacerea expertizei medico-legale în cazul tinerei. De asemenea, anchetatorii au cerut relaţii suplimentare de la ROMATSA şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti-Băneasa.

Luna aceasta, au fost audiați în dosar opt controlori de trafic de la ROMATSA, doi angajați ai Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă şi un angajat al Institutului Medico-Militar.

Mai multe, pe RomaniaTV.net.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ