Delegaţia condusă de Victor Ponta şi-a încheiat vizita oficială în SUA

| 24 oct, 2013

Delegaţia Guvernului României, condusă de premierul Victor Ponta, şi-a încheiat miercuri seară vizita oficială pe care a efectuat-o în SUA în perioada 21-23 octombrie.

Pe agenda celor trei zile ale vizitei s-au aflat întâlniri cu reprezentanţi ai companiilor americane, printre care Exxon Mobil, Chevron, IBM, Motorola, întrevederi cu preşedintele Băncii Mondiale şi vicepreşedintele american Joe Biden şi discuţii cu congresmenii americani pe tema introducerii României în programul Visa Waiver.

La întoarcerea spre ţară, premierul Ponta are programată joi o escală la Bruxelles unde va participa la o reuniune a socialiştilor europeni în marja Consiliului tematic European din 24 octombrie.

Alături de premier, în vizita din SUA au fost prezenţi miniştrii Energiei, al Afacerilor Externe, al Mediului şi al Educaţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ