Delta Dunarii este părăsită de turisti. Iată care este motivul

| 26 mar, 2014

Delta Dunarii a pierdut , in ultimele zile, aproape 1000 turisti! Cauza principala in luarea deciziilor de anulare a vacantelor in zona este criza din Ucraina.

Navele care urmau sa plece din Ucraina, in lunile aprilie si mai, pentru a ajunge pe Marea Neagra si, ulterior, in Delta Dunarii si-au anulat cursele, conform spuselor unui director al unei firme de turism din Tulcea.

 

Mai mult, reprezentatii agentiilor de turism se tem ca sezonul turistic cu nave de croaziera pe Dunare ar putea fi afectat anul acesta si din cauza cotelor scazute ale fluviului.

Conform contractelor incheiate pana la inceputul anului de operatorii turistici din Tulcea, in 2014, in Delta Dunarii erau programate sa soseasca circa 320 nave de croaziera fluviala, in crestere cu 20% fata de 2013, potrivit mondonews.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ