Demisii în bloc la organizaţia de tineret a ALDE Vâlcea. Întreaga filială se va alătura PNL

| 18 noi, 15:45

Preşedintele tinerilor ALDE Vâlcea, Daniel Câmpeanu, a demisionat din partid, susţinând că întreaga organizaţie de tineret din judeţ îl urmează pentru a se alătura PNL.

Potrivit unui comunicat transmis vineri AGERPRES, Cîmpeanu acuză conducerea partidului de dezinteres manifestat faţă de tineri. 

"Decizia plecării dintr-un partid - mai ales unul la construcţia căruia ai contribuit - nu e niciodată simplă. Niciunul dintre noi, tinerii din organizaţia Vâlcea, nu şi-ar fi dorit să fie nevoit să părăsească ALDE, un partid de care ne leagă eforturi personale şi sute de ore de muncă voluntară, precum şi unele bucurii. Cu toate acestea, am întregul sprijin al organizaţiei pe are o conduc atunci când afirm că demisia noastră în bloc este consecinţa directă a dezinteresului pe care conducerea partidului l-a manifestat faţă de tineri", se arată în comunicatul semnat de Cîmpeanu. 

El susţine că "tinerii nu au niciun cuvânt de spus în ALDE Vâlcea, chiar dacă efortul lor e necesar în fiecare campanie electorală". 

"Proiectele noastre, dorinţele noastre, ale tinerilor, nu au reuşit să atragă atenţia niciunui lider ALDE de la Vâlcea. De fapt, singurii tineri din ALDE Vâlcea care contează pentru conducerea partidului sunt cei aflaţi în prag de pensie sau deja pensionari. Tinerii oneşti, care au dorit să se profesionalizeze politic în ALDE, atraşi de ideea unui partid nou, liberal, au descoperit în scurt timp că drumul ales este unul înfundat", menţionează Cîmpeanu. 

Acesta apreciază că puţinii tineri care nu au plecat încă fie vor trece la Partidul Naţional Liberal, fie vor abandona ideea de a face politică liberală în România. 

"În mod firesc, noi am ales Partidul Naţional Liberal comparând listele sale cu cele depuse de ALDE, care abundă de traseişti şi oameni de casă ai preşedintelui partidului la nivel local. Pentru orice om cu principii şi logică, modul în care PNL a decis să promoveze nu doar tineri, dar şi reputaţi specialişti care nu au mai făcut politică anterior e mai mult decât relevant. Mulţi tineri bine pregătiţi, mulţi profesionişti din mediul academic sau din societatea civilă şi, foarte important, niciun om cu probleme penale - aceasta este descrierea corectă a listelor PNL, complet diferite de oferta electorală a ALDE", consideră Cîmpeanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ