Deputat PNL: Bunurile confiscate de la corupţi să fie date copiilor

| 07 mar, 15:46

Deputatul PNL Cristina Pocora propune ca toate sumele, bunurile şi proprietăţile confiscate de la cei care au furat din banul public, să se constituie într-un Fond special pentru Copii.

Acesta ar urma să fie folosit de administraţia locală pentru sedii de creşe, grădiniţe, adăposturi sau clinici medicale. 

”Fiecare discuţie legată de investiţia în viitor, în copii, în şcoală şi sănătate, se loveşte întotdeauna de lipsa de finanţare. Din acest motiv, în calitate de parlamentar şi de membru al Comisiei pentru muncă, dar mai ales în calitate de mamă, propun ca toate sumele, bunurile şi proprietăţile confiscate de la cei care au furat din banul public, să se constituie într-un Fond special pentru Copii, un fond special din care banii să poată fi folosiţi exclusiv pentru a oferi copiilor noştri un sprijin, o siguranţă, un viitor mai bun”, a precizat Cristina Pocora.

Potrivit deputatului PNL, ”corupţii României pe care îi vedem astăzi anchetaţi şi condamnaţi au cărat banii publici cu sacoşele, furând, prin acţiunile lor penale, nu doar bugetul de stat, ci si trecutul şi prezentul unor generaţii”.

”Este momentul să aducem înapoi aceste zeci-sute de milioane de euro, însă nu pentru a le vărsa în oala mare şi fără fund a bugetului, de unde riscăm ca toate aceste sume să fie încă odată plimbate cu sacoşa, ci aceşti bani trebuie direcţionaţi special către investiţii în copii, în viitor”, arată Pocora.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 07:20
Valter COJMAN
hoata
Asta mi-a furat propunerea facuta, oficial, de mine de vreo 3-4 ani si pe care o fac de vreo 12 ani pe site-uri, bloguri, etc.
08 mar, 01:39
marin
Dar mai ales in calitate de mama si de proprietar la asociatia de cartier!!
De ce nu va opriti din furat si sa va ocupati de calitatea de deputati, senatori, ministri , ca acolo unde sunteti nu sunteti parinti , doctori, preoti, sunteti ceea ce sunteti si trebuie sa ganditi ceea ce aveti in fisa post nu sa va dati rotunzi cu averea tarii!
Batranii care mor cu zile, somerii care fac foamea , drumurile care ne omoara utilitatile care se tot scumpesc, medicii care parasesc tara, etc., nu au nevoie de bani??
Ajutati parintii sa duca bani acasa, nu avem nevoie de asistati sociali!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ