Deputatul PNL Mihai Donţu, implicat într-un accident mortal

| 05 ian, 11:56

Deputatul PNL de Braşov Mihai Donţu a fost implicat într-un accident azi-noapte, în urma căruia un om a murit, lovit chiar pe trecerea de pietoni. Politicianul era la volanul maşinii şi din primele informaţii ale poliţiştilor, la trecerea de pietoni nu ar fi acordat prioritate.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22. Deputatul conducea un autoturism din direcția Brașov spre Săcele, orașul în care locuiește, iar la o trecere de pietoni nu ar fi acordat prioritate unui pieton pe care l-a lovit. Practic, omul a fost luat pe capotă, s-a izbit de parbriz și a fost aruncat pe carosabil. Persoana accidentată și-a pierdut viața.

Trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul este considerată periculoasă, pentru că viteza de circulație în zonă este de 70 km/oră, nu există presemnalizarea trecerii de pietoni, ci doar semnul din dreptul trecerii.

"În data de 04.01.2016, în jurul orei 21.50, pe Calea București din municipiul Brașov, un bărbat de 42 ani,conducea un autoturism, din direcția Brașov spre Săcele și, ajungând la trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu numărul 244, nu a acordat prioritate și a accidentat mortal un bărbat de 60 ani, care seangajase regulamentar în traversarea străzii.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Brașov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov", se arată în comunicatul de presă al IPJ Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, şoferului i-au fost preluate probe biologice la spital pentru a se stabili dacă consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Deputalul PNL Mihai Donțu este la al doilea mandat în Parlamentul României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 15:27
Daniel Popa
Oferta
Oameni dragi, este timpul sa lucrati de acasa prin contract legal intr-un proiect 100% romanesc. Domeniul, publicitate online pentru piata americana de carti electronice. Proiectul este lansat de curand, nu este necesara niciun fel de experienta! Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. Lucrati pe internet de oriunde doriti dumneavoastra. Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. Oferim sanse reale de avansare in cariera! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detaliile afacerii, cere informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ