Dosarul deputatului care a accidentat mortal un bărbat va fi soluţionat de Parchetul Inaltei Curţi de Casaţie

| 06 ian, 16:40

Dosarul penal al deputatului liberal Mihai Donţu, în care acesta este acuzat de ucidere din culpă după ce a accidentat mortal o persoană pe trecerea de pietoni, a fost declinat spre soluţionare de la Parchetul Judecătoriei Braşov la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, transmite Agerpres.

"Având în vedere calitatea sa de deputat, dosarul a fost declinat spre soluţionare, în cursul zilei de marţi, Parchetului Înaltei Curţi de Casaţiei şi Justiţie", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Alina Comăniţă. 

Deputatul Mihai Donţu a accidentat mortal, luni seara, în jurul orei 22.00, un bărbat de 60 de ani care s-a angajat corect în traversarea străzii Calea Bucureşti, pe o trecere de pietoni, într-o zonă cu patru benzi de circulaţie, unde se circulă cu 70 km pe oră. Mihai Donţu care conducea un autoturism din direcţia Braşov spre municipiul Săcele nu a acordat prioritate l-a trecere, lovindu-l mortal pe bărbatul de 60 de ani. Şoferului i s-au recoltat probe biologice la spital, iar rezultatele vor fi făcute publice în două-trei zile, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, comisar şef Liviu Naghi. 

Mihai Donţu, în vârstă de 42 de ani, a fost consilier judeţean în perioada 2000-2008, iar din anul 2008 este deputat, membru al Comisiei Buget Finanţe-Bănci.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ