Accidente pe bandă rulantă, din cauza zăpezii! Centura Capitalei și DN1, blocate

| 05 ian, 08:04

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) informează că marți, 5 ianuarie, pe Centura Capitalei și pe DN1, sensul Ploiești-București, circulația este îngreunată din cauza unor accidente rutiere.

Potrivit IGPR, pe șoseaua de centură a Capitalei se circulă îngreunat din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul a avut loc la kilomentrul 65, în zona orașului ilfovean Chitila.

În același județ, precizează sursa citată, pe sensul Ploiești-București al DN1, se circulă îngreunat în zona localității Ciolpani, din cauza unui eveniment în care au fost implicate un autobuz și un autoturism.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a vreunui eveniment rutier, nici artere pe care să fie instituite restricții de tonaj.

Întrucât până astăzi la prânz este în vigoare o informare meteorologică, potrivit căreia vremea se va menţine rece în toată ţara, se vor înregistra temperaturi coborâte (ger noaptea şi dimineaţa) și există riscul formării poleiului (atenționare nowcasting pentru județele Tulcea și Constanța, până la ora 09.25), IGPR recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers.

De asemenea, le reamintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei.

Potrivit Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara, din cauza vântului puternic, căpitănia portului Moldova Veche a luat măsura închiderii circulaţiei fluviale pe Dunăre, între kilometrii 1040 şi 1096, pentru toate categoriile de ambarcaţiuni.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ