Deputat PSD: Cazul Silaghi ar putea fi discutat săptămâna viitoare în Parlament

| 19 aug, 2013

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat că solicitarea procurorului general privind începerea urmăririi penale în cazul fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi ar putea fi discutată la începutul săptămânii viitoare în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor.

"Înţeleg că această cerere a fost transmisă, astăzi, Camerei Deputaţilor. Biroul permanent al Camerei Deputaţilor este cel care repartizează Comisiei juridice solicitarea Procurorului general. Comisia juridică a Camerei este convocată, oricum, să lucreze în ultima săptămână a lunii august şi cred că solicitarea va fi discutată săptămâna viitoare în comisie, la şedinţă urmând să fie invitat şi deputatul Ovidiu Silaghi", a precizat pentru Mediafax Florin Iordache, membru al Comisiei juridice a Camerei.

Potrivit lui Iordache, după ce solicitarea Procurorului General va fi discutată în Comisia juridică, raportul comisiei va fi trimis Biroului Permanent al Camerei care urmează să convoace plenul acestui for legislativ pentru a se pronunţa.

"Sunt două variante: ori se convoacă plenul Camerei în sesiune extraordinară, pentru a se pronunţa, ori raportul Comisiei va fi discutat pe 1 septembrie, când începe noua sesiune parlamentară", a adăugat Iordache.

Şeful DNA a cerut, luni, procurorului general să sesizeze Camera Deputaţilor cu o cerere de începere a urmăririi penale împotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenţă, faptă din perioada în care a fost ministru al Transporturilor şi prin care l-ar fi favorizat pe Nelu Iordache.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ