Deputaţii au decis că Adrian Gurzău poate fi arestat preventiv. Dar nu şi reţinut

| 04 oct, 15:39

Deputatul Adrian Gurzău poate fi arestat preventiv, a decis marţi plenul Camerei Deputaţilor.

Mircea Dolha, membru al Comisiei de numărare a voturilor, a declarat că au fost prezenţi în plen 238 de deputaţi şi toţi şi-au exprimat votul. Dintre aceştia, 124 au votat pentru încuviinţarea arestării preventive şi 114 împotrivă. 

Votul a fost secret cu bile. 

Anterior, plenul Camerei Deputaţilor decisese că Adrian Gurzău nu poate fi reţinut.  În sală au fost prezenţi la vot 278 de deputaţi, din care 136 au votat pentru reţinerea lui Gurzău, iar 130 împotrivă. Prin urmare, nu a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobată cererea Justiţiei privind încuviinţarea reţinerii acestuia - 139 de voturi pentru. 

Votul a fost secret cu bile.

Luni, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat cererea ministrului Justiţiei de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputatului Adrian Gurzău, acuzat de trafic de influenţă, în dosarul Carpatica Asig.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ