Deputatul Gheorghe Coman a fost adus la DNA pentru audieri. Este acuzat de luare de mită

| 27 dec, 2013

Deputatul Gheorghe Coman a fost adus vineri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat de procurori după ce Parlamentul a aprobat solicitarea Ministerului Justiţiei de arestare în cazul politicianului.

Anchetatorii urmează să trimită Curţii Supreme propunerea de arestare preventivă în cazul deputatului, potrivit unor surse judiciare. Deputaţii au votat vineri în favoarea cererii de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PC Gheorghe Coman, acuzat pentru fapte de corupţie.

Deputaţii au aprobat, cu 190 de voturi „pentru“ şi 34 voturi  „împotrivă“ solicitarea încuvinţării arestării preventive a lui Gheorghe Coman. 34 de deputaţii nu şi-au exprimat votul. Deputatul Gheorghe Coman a declarat că este nevinovat, că nu a luat „şpagă” niciodată în viaţa sa şi că DNA nu are suficiente probe împotriva sa. Mai mult, el spune că, deşi politica este „grea şi mizerabilă”, nu va demisiona din PC, atât timp cât nu există dovezi clare care să-l incrimineze.

De asemenea, parlamentarul a negat şi că ar fi fugit după organizarea flagrantului, spunând că a fost la ţară să taie porcul şi nu a avut semnal la telefon. „Nu am fugit după flagrant. Ce să aude că m-au prins la Ploieşti nu e adevărat. Ieri am fost la ţară, am tăiat porcul, nu aveam semnal acolo, când am plecat de acolo pe drum am aflat că mă caută. Am oprit, m-au urcat în maşină şi am plecat la Ploieşti. Exclud tot”, a mai declarat Gheorghe Coman

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ