Deputatul Nicolae Păun s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie

| 22 feb, 10:47

Deputatul Nicolae Păun s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat în dosarul în care este cercetat alături de parlamentarul Mădălin Voicu pentru mai multe infracţiuni.

Potrivit unor surse judiciare, el a fost chemat pentru a i se comunica extinderea urmăririi penale. 

Nicolae Păun, preşedinte al Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de folosire sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene; schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor europene; deturnare de fonduri; spălare a banilor; efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite; cumpărare de influenţă, influenţare a declaraţiilor, toate în formă continuată.

Tag-uri: DNA, Nicolae Păun
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 11:24
dan
Oferta
Povestea care iti aduce bani! In Ianuarie 2016 o editura cu renume, din romania, a lansat pe piata mondiala un proiect 100% romanesc. Un subiect unic de film! Totul este foarte serios! Proiectul are deja un succes fenomenal la nivel mondial! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detalii despre acest loc de munca, part-time sau full-time, acceseaza: https://www.facebook.com/Povestea-care-iti-aduce-bani-733710493401344/timeline

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ