Deputatul Sebastian Ghiță sesizează CSM pentru scurgeri de informații nedestinate publictății

| 31 mar, 14:13

După ce miercuri a câștigat prima dispută, după ce i-a convins pe colegii săi să nu voteze cererile procurorilor pentru încuviințarea reținerii și arestării sale, Sebastian Ghiță sesizează CSM pentru scurgeri de informații din dosarele sale nedestinate publicității.

”Voi sesiza CSM in legatura cu scurgerile de informatii din dosarul 308/P/2016 aparute pe blogul jurnalistei descoperite Sorina Matei. Ceea ce s a intamplat sambata 26 martie 2016 reprezinta o dovada clara a felului in care NU sunt protejate informatiile clasificate din dosare. Totodata sper ca CSM sa condamne definitiv practica scurgerii de informatii in vederea alimentarii linsajului mediatic", a declarat Sebastian Ghiță pentru stiripesurse.ro..

Deputații au respins, prin vot, cererea DNA de încuviințare a arestării preventive în cazul lui Sebastian Ghiță, informează B1 TV. 107 aleși s-au pronunțat pentru solicitarea DNA, în timp ce 176 au votat împotrivă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 09:26
Andrei Pop
deputatul a castigat o victorie miercuri,impotriva poporului roman
va mai castiga si alte victorii
intre timp,va deveni nefrecventabil
victorii amare

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ