Descoperă farmecul jocurilor de masă de la cazinourile online

| 20 ian, 18:25

Cazinourile online pun accent pe sloturi, păcănelele reprezentând aproximativ 90% din ofertă, însă există un segment de consistent de jucători care accesează constant și mesele electronice.

Poți descoperi farmecul acestor jocuri pe site-uri care le oferă în variantă demo, precum SlotV Casino. Astfel, dacă nu ai jucat până acum, te vei familiariza cu regulamentele înainte de a juca pe bani reali și, implicit, de a duce distracția la un alt nivel.

De ce este important să cunoști regulamentele? Pentru că altfel nu știi ce să urmărești în joc. La păcănele este simplu: dai click pe butonul rotire, apoi aștepți să vezi dacă ai câștigat sau nu. Rolul tău s-a încheiat în momentul în care ai declanșat runda, intrând în funcțiune mecanismul Random Number Generator (RNG), singurul care determină rezultatul unei rotiri, în funcție de rata de câștig a jocului și de volatilitate.

Majoritatea jocurilor de masă au rate de câștig mai mari decât ale sloturilor. Blackjack-uk și Video Poker-ul ajung chiar la un Payout de 99%. În plus, nu mai stai exclusiv la mâna norocului pentru a câștiga. Succesul depinde într-o oarecare măsură și de inspirația pe care o ai. Într-adevăr, nu poți lua jackpoturi ca la unele păcănele. Câștigurile sunt mai mici, dar mai dese.

Ruleta este și ea un joc care ține exclusiv de noroc, însă, spre deosebire de păcănele, ea oferă șanse mult mai mari de câștig, șansa ca bila să aterizeze pe negru sau, respectiv, pe roșu fiind cu puțin mai mică de 50%. Orientativ, iată care sunt cele mai populare jocuri de masă în rândul românilor, precum și regulamentele lor:

RULETA

Este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc, având un regulament foarte simplu. O roată care conține numere de la 0 la 36 (în cazul ruletei europene) este pusă în mișcare, iar o bilă este lansată în sensul invers învârtirii. La un moment dat, bila se oprește pe unul dintre „buzunarele” asociate cu un număr și cu o culoare. Cu excepția numărului 0, care este verde, numerele sunt negre și roșii, alternativ. Se poate paria atât pe numărul pe care aterizează bila (cota 36.00), cât și pe culoare (cota 2.00), pe număr par/impar (cota 2.00), pe număr mai mare/mai mic de 18.5 (cotă 2.00) ș.a. În cazinourile licențiate se poate juca și la ruleta americană, care are, în plus, numărul 00.

 

POKER

În poker, câștigătorul fiecărei mâini este jucătorul care deține cea mai bună combinație când se arată cărțile la finalul mâinii sau cel care face ultimul pariu la care nu se mai dă call. Ordinea mâinilor în acest joc este următoarea: carte mare, o pereche, două perechi, trei de-un fel, chintă, culoare, full, careu, chintă de culoare, chintă roială.

BLACKJACK

La blackjack, joci doar împotriva calculatorului. Inițial se împart câte două cărți de fiecare parte. Apoi, poți să mai ceri o carte sau te poți opri. Ideea este ca suma cărților se fie 21, sau cât mai apropiată de această valoare. Cărțile de la 2 la 10 au valoarea scrisă pe ele, J, Q, K au valoarea 10, iar A are valoarea 1 sau 11. Asul plus orice carte de valoarea 10 înseamnă Blackjack.

BACCARAT

Baccarat are un regulament oarecum asemănător cu cel de Blackjack, dar nu mai trebuie să obții 21 de puncte, ci 9. Cărțile de la 2 la 9 au valoarea afișată pe ele, cărțile 10, Q, J și K valorează 0 puncte, iar asul valorează 1 punct. Cea mai slabă mână este cea în care însumezi 0 puncte. Ea poartă și denumirea de Baccarat.

VIDEO POKER

Video Poker are aceleași combinații câștigătoare ca și pokerul, fiecare fiind asociată cu o cotă. Câștigul este miza înmulțită cu acea cotă. Nu ai adversari, iar fiecare joc cuprinde numai două mâini: cea inițială, în care se împart cărțile, și cea în care sunt schimbate cărțile care nu au fost oprite de jucător.

CRAPS

Craps este și el un joc foarte simplu. Softul generează două valori de la 1 la 6 pentru fiecare dintre cele două zaruri, după ce tu ai pariat pe rezultatul aruncării. Sunt 36 de combinații posibile și se poate paria pe mai multe rezultate în același timp.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ