DESCOPERIRE INCENDIARĂ! Peste 20 de melodii inedite de-a lui Michael Jackson, deţinute de un sunetist

| 24 iul, 09:15

Michael Durham Prince, fost inginer de sunet al lui Michael Jackson, a asigurat că are în computerul său "20 de piese inedite" ale regretatului artist decedat în iunie 2009, 'toate neterminate', într-un interviu acordat cotidianului francez Le Parisien, citat de Agerpres.

 

Două albume postume ale lui Michael Jackson deja au apărut: 'Michael' în 2010 şi 'Xscape' în 2014. La câteva luni după moartea regelui pop, casa de discuri Sony şi moştenitorii lui au semnat un acord evaluat la vremea aceea la peste 200 de milioane de dolari, potrivit Wall Street Journal.

Potrivit fostului sunetist, care a lucrat cu Michael Jackson din 1995 şi până la moartea artistului, piesele sunt neterminate şi "nu are dreptul să pună titlu acestor cântece şi nici să le difuzeze deocamdată", a declarat el ziarului Parisien, cu ocazia unei vizite în Europa.

"Cred că vor mai fi şi alte albume noi, deocamdată am preferat ideea de a dezvălui cântece noi la fiecare şase luni. Va fi multă muncă. Michael nu cânta refrenele pe demo, va trebui deci să găsim pe cineva să le interpreteze. Va fi vorba obligatoriu de duete", a precizat el, subliniind că familia, moştenitorii săi şi casa lui de discuri vor tranşa chestiunea.

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 la 50 de ani de o supradoză cu propofol, un anestezic puternic administrat de doctorul său care îl trata de insomnie, în timp ce artistul pregătea o serie de turnee la Londra.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ