Descoperire şocantă. O fată a stat CONGELATĂ 500 de ani

| 17 apr, 2014

O fata in varsta de 15 ani a fost congelata inca de pe perioada Inca. Antropologii i-au descoperit corpul. Acesta se afla intr-o stare foarte buna chiar daca aceasta a incetat din viata acum 500 de ani. S-a acceptat ideea ca ea a fost un sacrificiu, fiind aleasa de locuitorii din satul ei pentru a-i imbuna pe zei.

Incasii ii ingrasau pe cei alesi pentru sacrificiu. Li se schimba dieta cu un an inainte de marele eveniment. Imediat dupa ce stateau la o masa ceremoniala acestia erau dusi pe marginea vulcanului, acolo unde erau sufocati si lasati sa moara de la expunere.

Trupul fetei a fost gasit alaturi de mumia unui baietel de 7 ani si a unei fetite de 6 ani, pe varful vulcanului Llullaillaco din Argentina, la altitudinea de 6.739 de metri. Asa cum se mentioneaza in  cercetarie facute de antropologi, adolescenta suferea de o infectie grava la plamani, care s-ar fi putut transforma in tuberculoza.

Baiatul care a fost gasit langa aceasta fata nu prezenta nici un fel de boala iar mumia fetitei de 6 ani a fost lovita de un fulger, fiind foarte greu de investigat din aceasta cauza.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ