Dezastrul RADET în București: Sute de clădiri fără căldură și apă caldă, din cauza avariilor

| 06 dec, 12:09

Sute de clădiri din sectoarele 2, 3, 4, 5 și 6 ale Bucureștiului stăteau fără apă caldă și/sau căldură, joi, din cauza avariilor apărute în rețeaua de termoficare.

Avariile apărute în rețeaua de termoficare au lăsat fără apă caldă și/sau căldură sute de clădiri din București, de la blocuri de locuință până la școli sau instituții.

Potrivit unei centralizări RADET, joi erau reparate avarii în sectoarele 2, 3, 4, 5 și 6.

În majoritatea cazurilor, furnizarea agentului termic fusese sistată încă de miercuri și urma să fie reluată în cursul zilei de joi.

Mai multe plângeri de la cititori au sosit în ultimele zile pe adresa redacției. ”In urma unei avarii la retelele primare, Radet a intrerupt de ieri dimineata furnizarea caldurii si a apei calde. Initial ni s-a spus va aceasta problema se va rezolva in data de 05.12. A trecut termenul dat isi iata ca astazi, Radet-ul revine cu un nou anunt, de parca toti cetatenii au internet si stiu sa foloseasca calculatorul, ca vom avea caldura si apa calda intrerupta si azi.

Mi se pare jignitor la adresa noastra, a cetatenilor, aceasta situatie creata. Sigur ca nu poti prevedea o defectiune, dar este anormal sa stam in miezul iernii fara apa calda sau caldura o perioada atat de mare”, a scris A.A., un locuitor din București, pe adresa redacției.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ