Dezvăluire-bombă a unui MARTOR. "Alexandra nu este omorâtă. Am văzut cum au mutat-o, legată, cu altă maşină"

| 01 aug, 08:54

Un presupus martor în cazul dispariţiei Alexandrei Măceșanu a declarat că tânăra ar fi fost mutată cu o altă mașină din casa lui Gheorghe Dincă.

Bărbatul a explicat de ce nu a sunat la Poliţie.

"Nu este omorâtă. Fata a fost transfertă de domnul psihopat. Vă spun asta pentru că eu am fost cu vacile pe câmp, în timpul acela, joi după-amiază și am văzut trei mașini. Fata a fost transferată de trei persoane care o țineau legată. Erau în spatele casei lui Gheorghe Dincă. N-am sunat la Poliție, că n-am avut telefon atunci. Nu sun la poliție pentru că am fost amenințat", a declarat bărbatul într-o intervenție în emisiunea Acces Direct.

Felix Bănilă, procurorul-șef DIICOT , a anunțat, miercuri, că Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf, bărbatul dându-și consimțământul pentru acest lucru: "Da, urmează să fie testat, avem și consimțământul dat de inculpat în acest sens".

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ