Dezvăluire cumplită despre primarul care murit împuşcat la vânătoare. Ce făcea acolo, de fapt

| 09 ian, 15:55

Primarul comunei Tătulești, Lucian Istrate, care a murit sâmbătă după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare în pădurea din localitate participa ca gonaci și nu era vânător, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție (IPJ) Olt.

"Am fost sesizați de către un bărbat, de 43 ani, din municipiul Pitești, despre faptul că în timp ce se aflau pe un fond de vânătoare, din comuna Tătulești, la o partidă de vânătoare, a împușcat accidental, în zona pieptului, un bărbat de 49 ani, din comuna Tătulești, participant la vânătoare. La scurt timp, bărbatul împușcat a decedat.

Din primele cercetări, s-a stabilit că partida de vânătoare, de fazani și iepuri, era autorizată, la aceasta participând șapte vânători, deținători legali de armă de vânătoare și cinci gonaci. Persoana decedată nu este deținătoare de armă de vânătoare, aceasta participând în calitate de gonaci", se arată într-un comunicat al IPJ Olt transmis sâmbătă. Cercetările în această cauză, efectuate pentru ucidere din culpă, sunt coordonate de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

S-a dispus efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Președintele AJVPS Olt, Mircea Albulescu, a opinat că primarul a fost împușcat din greșeală, probabil nefiind văzut de un vânător care țintise un iepure. "Era o partidă de vânătoare autorizată pentru iepure și fazan la care participau vânători și gonaci. Primarul din Tătulești nu era membru vânător, nu știu cum a ajuns el acolo, probabil ca gonaci. Conform prevederilor legale, șeful de grup are obligația ca înainte de începerea partidei de vânătoare să facă instructajul atât pentru vânători cât și pentru gonaci. Din ce am înțeles eu, a fost un accident. Unul dintre vânători l-a pus în mașină și au plecat spre Ambulanță. S-au întâlnit cu ambulanța pe drum", a spus Mircea Albulescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 ian, 20:12
fame
Daca un primar era gonaci, sunt curios cine erau vanatorii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ