Dezvăluiri ale unui fost comandant de Poliţie: De ce au dorit politicienii pensionarea ofiţerilor

| 30 aug, 14:56

Fostul şef al Serviciului Judeţean de Combatere a Crimei Organizate din IPJ Vaslui, comisarul-şef (r) Doru Lascu, atrage atenţia, asupra efectelor negative pe care le va avea pensionarea unor ofiţeri şi subofiţeri tineri din Poliţia Română.

Fostul ofiţer superior a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care atrage atenţia asupra pensionărilor.

„În Poliţia Română epurarea (pensionarea) s-a încheiat. De ce politicienii au dorit această epurare, mascatã într-o avantajoasă pensionare? Răspunsul este simplu, anumite structuri ale poliţiei române deveniseră deosebit de puternice şi eficiente în combaterea anumitor genuri de infracţiuni în care sunt implicaţi ei, politicienii, dar şi oamenii de afaceri. Au realizat şi ei, în sfârşit, de unde li se trage! Consecinţele acestei epurări mascate în pensionare se vor vedea cât de curând. Instituţia poliţiei române a fost slăbită de aşa manieră, că foarte greu îşi va mai reveni. Va fi interesant de urmărit evoluţia situaţiei operative în viitor!”, scrie comisarul şef, pe Facebook.

Tag-uri: politicieni
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ