DEZVĂLUIRI: Ce face Dan Diaconescu în spatele gratiilor

| 10 mar, 09:35

Dan Diaconescu face un nou anunţ din puşcărie.După ce în presa tabloidă s-a zvonit că fostul şef al OTV nu a mâncat şi nu a vorbit cu deţinuţii în primele zile de arest, Diaconescu a ţinut să dezmintă totul.

Simona Man, omul de încredere al lui Dan Diaconescu, a postat un mesaj pe Facebook în care spune că fostul şef al OTV spune că se simte bine în arest.

„Dan Diaconescu (...) se simte bine, s-a adaptat condiţiilor de detenţie şi chiar ia masa cu ceilalţi detinuţi. De asemenea, acesta are posibilitatea ca o dată pe săptămână să se aprovizioneze cu alimente de la un magazin din interiorul penitenciarului. Dan Diaconescu vă mulţumeşte tuturor pentru susţinere, aşteaptă scrisorile dvs. şi promite că vă va ţine la curent cu toate informaţiile legate de domnia sa”, este mesaj de pe Facebook.

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul în care a fost acuzat de şantaj.

Citeşte şi: Ce lucruri "senzaţionale" a cerut Dan Diaconescu ca să-şi mobileze garsoniera cu gratii de la Rahova

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ