Dezvăluiri! Ce face Elena Udrea ÎNCHISĂ în locuinţa sa de lux

| 19 feb, 22:37

Elena Udrea este de două zile arestată la domiciliu, însă nu este singură, ci împreună cu mama sa, dar şi înconjurată de prieteni, care o vizitează zilnic. Ruxandra Dragomir, prietena cea mai bună a fostului Ministru, a scris un mesak pe Facebook şi spune că fosta şefă PMP "este bine şi fericită să fie acasă."

Mesajul postat de Ruxandra Dragomir pe pagina creată special pentru Elena Udrea:

"Pentru ca foarte multi dintre voi mi-ati scris, interesati fiind de starea de spirit a Elenei ,va pot spune ca este bine si fericita sa fie acasa.O vizitez zilnic, iar astazi,era la fel de zambitoare si energica.", a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.


"Aceasta, este o poza din campanie, atunci cand o sustineam pe Elena, in viziunea mea, cel mai puternic si curajos politician. Astazi, o sustin la fel de mult, poate chiar mai mult, pentru modul in care gestioneaza aceasta situatie, pentru ambitia de a demonstra ca are dreptate si ca dosarele, care cuprind denunturile, acuzele si ulterior cererile de arestare nu sunt tocmai in regula (din lipsa de probe, conform declaratiilor avocatilor), pentru demnitatea cu care a purtat catusele si a suportat umilinta la care a fost supusa, pentru seninatatea debordanta cu care ne intampina zi de zi, asteptand cumva ca Luni,sa se intample din nou ceva rau... Toate acestea si multe altele, ma provoaca sa sustin nu doar omul politic Elena Udrea, ci sa sustin o prietena, despre care eu stiam, insa ma bucur sa vad ca, intr-un final a demonstrat tuturor ca este cea mai puternica si demna femeie. Imi pare rau ca nu am facut o poza astazi, insa promit ca maine voi posta o poza cu Elena, acasa.", a adăugat prietena Elenei Udrea.

 

Citeşte şi: FABULOS! Ce cadouri de lux le-a dat Elena Udrea colegelor de celulă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ