Dezvăluiri din audierea lui Băsescu. Ce a declarat avocatul fostului preşedinte

| 11 sep, 14:03

Claudiu Dinu, avocatul fostului președinte Traian Băsescu, a declarat vineri că acesta nu se teme de justiție și a arătat că în declarația dată procurorilor acesta și-a reafirmat poziția că este nevinovat în dosarul în care este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare în legătură cu afirmațiile sale la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

"A făcut o declarație, s-a apărat și și-a reafirmat poziția că este nevinovat cu privire la fapta pentru care este acuzat în cazul de față amenințarea. (...) Nu se teme (n.r. — de dosar), nu se teme de justiție, v-a spus-o și dânsul în nenumărate ocazii. Va veni, după cum observați, de câte ori va fi convocat (...) Sunt acte de procedură, dosarul urmează procedura legală", a afirmat apărătorul lui Băsescu, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU a dat declaraţii o oră la Parchetul General

Claudiu Dinu a menționat că Parchetul va decide ce urmează în continuare. "Este o decizie (n.r. trimiterea în judecată) care va aparține procurorului de caz, care va decide ce are de făcut în continuare raportat la materialul probator de până în acest moment. Poate mai administrează probe, poate să dea soluție într-un sens sau celălalt, asta nu pot să vă spun. (...) Vom depune toate probele care, în opinia noastră, justifică faptul că dl. președinte este vinovat de infracțiunea pentru care este acuzat de Parchet în acest dosar", a spus acesta.

Citeşte şi: Avocatul lui Firea, despre Băsescu: Cred că nu știe nici el ce să mai povestească

Traian Băsescu s-a prezentat vineri din nou la Parchetul General, în dosarul în care este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare în legătură cu afirmațiile sale la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

El a declarat, vineri, la ieșirea de la Parchetul General, că nu a făcut decât să se apere. "Nu am făcut decât un lucru simplu Mă apăr și voi continua să mă apăr. (...) Este un punct de vedere, eu am altul", a spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ