Traian Băsescu vrea o confruntare cu Gabriela Firea

| 11 sep, 14:30

Avocatul Lucian Bolcaș a declarat vineri, la ieșirea din sediul Parchetului General, că Traian Băsescu încearcă să "tragă de timp" și că s-a solicitat o confruntare cu senatoarea Gabriela Firea.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU a dat declaraţii o oră la Parchetul General

"În ceea ce privește conținutul declarațiilor s-a întâmplat exact ceea ce mă așteptam să se întâmple, și anume să se tragă de timp, să se găsească o modalitate ca să se amâne soluționarea acestui dosar, ceea ce inculpatul Traian Băsescu a practicat astăzi. S-a invocat împrejurarea că în ordonanțele succesive nu este o referire directă la fapta care este considerată amenințare și că nu este descrierea acestei fapte și nici măcar a consecințelor păgubitoare ale faptei care a fost reclamată. (...) Nu se dau declarații, dar vreau să dau declarații — asta a fost conținut afirmațiilor inculpatului Băsescu. S-a solicitat, fără să se dea declarații, o confruntare cu doamna senator Firea. Urmează să se pronunțe procurorul de caz", a afirmat Bolcaș, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Dezvăluiri din audierea lui Băsescu. Ce a declarat avocatul fostului preşedinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ