Avocatul lui Firea, despre Băsescu: Cred că nu știe nici el ce să mai povestească

| 11 sep, 13:41

Lucian Bolcaș, avocatul senatoarei Gabriela Firea, a declarat vineri, la Parchetul General, că audierea fostului președinte Traian Băsescu "este o procedură normală a unui inclupat ca toți inculpații de teapa lui".

El a susținut că nu poate să aproximeze cât va dura. "Peste o oră", a opinat Bolcaș.

"Cred că nu știe nici el ce să mai povestească.. Va trebui să le explice de ce adresarea către doamna senator Firea 'că nu-și va găsi soțul acasă' nu constituie o amenințare. (...) Este obligatoriu procedural să i se ia o altă declarație", a arătat Bolcaș, întrebat ce crede că va spune fostul șef al statului procurorului.

Întrebat dacă noua declarație a lui Băsescu mai poate schimba finalul dosarului, apărătorul Gabrielei Firea a arătat că Băsescu speră. "El speră, eu nu cred", a spus Lucian Bolcaș.

Referitor la importanța audierii lui Traian Băsescu, avocatul a apreciat că aceasta este una "importantă pentru România".

"Pentru România cred că e foarte importantă. Trebuie să se aleagă odată și odată apele, să știe că există două categorii de oameni , una care reprezintă civilizația și buna cuviință, iar alta care reprezintă ceea ce Octavian Paler denumea mârlănia", a spus Lucian Bolcaș.

Fostul președinte Traian Băsescu s-a prezentat vineri din nou la Parchetul General, în dosarul în care este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare în legătură cu afirmațiile sale la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

Întrebat ce va declara la procurori, fostul președinte a arătat că "depinde de ce vor întreba aceștia".

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU a dat declaraţii o oră la Parchetul General

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 sep, 15:15
Varanel Dan-Ica
toti de teapa lui Basescu dau declaratii
toti de teapa lui Bolcas fac declaratii
care este diferenta?de ce nu a ajuns la CC?din cauza de antisemitism
adica a scos din gura prostii,in momentele putine ,cand nu adoarme
tot acesta este si avocatul care nici nu stia in ce faza procedurala este...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ