BĂSESCU, despre o posibilă candidatură la şefia PMP: Întâi să mă înscriu în partid

| 05 sep, 14:19

Fostul preşedinte Traian Băsescu, prezent sâmbătă la şcoala de vară a Organizaţiei de Tineret a PMP, consideră că este prematur să spună dacă va candida la şefia partidului. Acesta a precizat că mai întâi trebuie să se înscrie în partid.

Întrebat de unul dintre participanţii la cursurile şcolii de vară a Organizaţiei de Tineret a PMP, care se desfăşoară la Mamaia, dacă va candida la şefia PMP, la viitorul congres al formaţiunii, Traian Băsescu a răspuns, râzând: "Întâi să mă înscriu în partid. Vreţi să-l schimbăm pe Tomac acum (n.r. Eugen Tomac, şeful PMP)?".

Fostul preşedinte anunţase, pe 22 august, la finalul Conferinţei Regionale a PMP de la Alba Iulia, că, cel mai probabil, se va înscrie în PMP din toamnă.

"Aş încheia asigurându-vă că, după ce am fost la Conferinţa Regională de la Timişoara, de la Galaţi, de la Iaşi, de la Piteşti şi aici, la Alba, probabil că, din toamnă, nu voi fi numai partenerul dumneavoastră, ci mă voi înscrie în partidul dumneavoastră", a spus Băsescu la Alba Iulia.

În 18 aprilie, fostul preşedinte Traian Băsescu afirma că nu se va înscrie în PMP, pentru că "actorii tranziţiei, la un moment dat, trebuie să facă pasul înapoi", el adăugând ulterior, răspunzând unei întrebări, că nu se va mai înscrie niciodată în vreun partid.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ