Dezvăluiri din interiorul Casei Regale: Regele este foarte indignat de aceste acuzaţii

| 29 dec, 15:11

Casa Regală a României este subiectul unui nou conflict iscat de afirmaţiile făcute pe Facebook de jurnalista Roxana Iordache. Aceasta susţine că Regele Mihai ar fi izolat şi că mesajele semnate de acesta şi transmise de Casa Regală nu i-ar aparţine. De cealaltă parte, reprezentanţii Familiei Regale infirmă aceste declaraţii, despre care susţin că sunt false şi foarte grave, dar şi că au de gând să acţioneze în instanţă ziarista.

Roxana Iordache scria pe pagina sa personală de Facebook, sâmbătă, 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, că mesajele transmise de Regele Mihai nu ar fi scrise de el şi ar fi false.

"Am o rugăminte, nu mai preluaţi mesaje semnate de Regele Mihai, sunt false. Regele e izolat, nici ordinul de retragere a titlului Prinţului Nicolae nu l-a semnat. Să nu ne mai amăgim, asta e realitatea. Aştept să mă dea în judecată cine se crede în drept să mă contrazică".

Reprezentanţii Casei Regale au declarat că lucrurile se vor tranşa în instanţă.


"Majestatea Sa Regele este foarte indignat de aceste acuzaţii care sunt cu totul false şi sunt extraordinar de grave pentru că pun sub semnul întrebării capacităţile sale şi libertatea sa de acţiune. Şi din acest motiv, pentru că sunt foarte grave şi false, în următoarele zile va începe o procedură judiciară împotriva doamnei Roxana Iordache faţă de afirmaţiile publice pe care le-a făcut şi care afectează imaginea Majestăţii Sale", a declarat, pentru Adevărul, Ioan Luca Vlad, avocatul Familiei Regale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 dec, 01:42
Daniel Spitzer
Castiga bani acasa! Cel mai eficient program de lucru la domiciliu a fost lansat! Castiga bani acasa! Simplu, confortabil, cu rezultate! Porneste imediat si castiga bani acasa! Trebuie doar sa ai calculator, internet si minime cunostinte de folosire a documentelor word si pdf. Cand vrei cu seriozitate sa incepi, cauta-ne la adresa de email: [email protected]
29 dec, 23:33
Chirila Mihai Nicolae
regele mihai
cit de izbitor seamana cu cazul dragan iosif constantin de la lugoj de acum citi va ani ..romanul din top trei miliardari...scenaril era la fel..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ