Dezvăluiri INCREDIBILE despre PRO TV! Fosta asistentă a lui Sârbu RUPE tăcerea

| 06 oct, 08:50

Doina Gradea, fost director al postului PRO TV Internațional, a demarat un adevărat serial de articole scrise pe tema PRO TV. Fosta asistenta a lui Adrian Sarbu da cartile pe fata si scrie ce a insemnat PRO TV.

"Am decis să scriu aceste amtiri că la 1 decembrie se împlinesc 20 de ani de la înfiinţarea PRO TV iar eu am fost acolo, printre primii angajaţi şi aş vrea ca oamenii să ştie ce a însemnat PRO TV", a declarat Doina Gradea pentru reportervirtual.ro.

Fosta asistentă a lui Adrian Sârbu spune că a fost printre primii oameni veniţi la televiziunea făcută de Adrian Sârbu şi Andrei Boncea.

"PRO TV a însemnat şi altceva decât se vede acum. Erau alte vedete. Nici unul dintre oamenii care au fost atunci, nu mai este acum la PRO TV. Au fost ori daţi afară ori au plecat pur şi simplu. Eu chiar sunt în proces cu ei pentru că mi-au restructurat postul şi am considerat că nu sunt motive pentru acest lucru".

Citeste si: Șeful PRO TV aruncă BOMBA! ADEVĂRUL despre ce se va întâmpla cu ANDREEA ESCA

Doina Gradea vorbeste si despre salariul Andreei Esca, devenit deja o chestiune foarte mediatizata, suma nefiind însă dezvăluită de fostul om de încredere al lui Sârbu.

"Nu îl voi dezvălui acum pentru că vreau să public o carte despre PRO TV în care vor fi amintiri spumoase. Am vrut să o public chiar în decembrie ,  nu am timp până atunci dar celebrarea a 20 de ani de PRO TV durează un an aşa că am timp. Ar fi prima carte despre o televiziune scrisă de un angajat", a mai spus Doina Gradea.

Despre modul în care se prezintă acum PRO TV, Doina Gradea spune că nu se regăseşte.

"Nu comentez ce face actualul management. Doar că eu nu mă regăsesc în ce văd acum, mă refer la noile producţii, noile vedete. Au păstrat o parte din ce era înainte marile producţii, marile show-uri, sunt singurele la care mă uit" a spus Gradea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ