SCENE INCREDIBILE din viaţa profesională a lui Forin Călinescu: Ce le FĂCEA angajaţilor săi este DE NECREZUT

| 12 oct, 10:43

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu și șef al Pro TV Internațional, i-a consacrat un capitol destul de consistent si lui Calinescu, mare vedeta TV.

"Am mers cu Florin Calinescu si cu Adrian Sarbu la un meci de fotbal. La un moment dat, am observat ca, o parte din publicul care avea acces nu se mai uita la meci. Il aratau cu degetul pe Calinescu. Stiti ce ne-a zis Calinescu??? “Cred ca, daca as candida la Presedintie, as castiga. Ma bag?"

Cat timp a existat Chestiunea zilei, el si echipa aveau birourile la Teatrul Giulesti. Biroul lui Florin Calinescu era imediat langa toaleta unde mergea toata echipa lui. (…)Mi-a spus: vreau sa vad daca x care s-a dus la WC se spala pe maini. De-aia am biroul langa toaleta, vreau sa ii invat sa fie educati, inclusiv sa se spele pe maini dupa ce au fost la toaleta.
Am zis ca e nebun, nebun de legat.

Alt obicei era sa isi plateasca oamenii din echipa cu banii cash, direct din mana lui. La fel, l-am intrebat de ce face asta el si nu contabila. Mi-a spus ca vrea sa se uite in ochii oamenilor sa ii vada daca sunt sau nu multumiti. Si sa stie ca el e boss-ul", povesteşte Doina Gradea într-un alt  episod al amintirile din Pro TV.

Citește și: AVEREA ASCUNSĂ a lui Florin Călinescu. Modul FABULOS în care s-a îmbogăţit actorul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ