S-A AFLAT: Cum arată FIICA SECRETĂ a lui Adrian Sărbu

| 02 oct, 10:51

Adrian Sarbu, fostul sef al Pro TV, are, pe langa cele trei fete recunoscute oficial, Alma, Ana (cu prima sotie, Lavinia) si Janice (cu cea de-a doua nevasta, Janine), si o fiica, Anca, dintr-o relatie cu avocata Gabriela Bunda. Ea a terminat facultatea, dar mai sta inca un an la Londra pentru masterat.

Anca a locuit in ultimii ani la Londra, unde a studiat la Scoala de Economie si Stiinte Politice, facultate pe care a absolvit-o in aceasta vara. “Fiica secreta” a lui Adrian Sarbu a dorit insa sa faca si un master, astfel ca s-a inscris la celebra universitate Oxford. Pentru anul de studiu in urma caruia va lua masterul, tatal sau, Adrian Sarbu, va trebui sa plateasca aproximativ 28.000 de lire sterline, plus alte 12.000 pentru cazare si masa, adica un total de 40.000 de lire sterline, ceea ce inseamna aproximativ 54.000 de euro.

In 2002, presa scria despre Sarbu-Bunda in contextul implicarii avocatei intr-un proces cu tranzactii ilegale cu terenuri si imobile in cartierele de lux ale Bucurestiului. „Surse judiciare care au dorit sa ramana anonime sustin ca ancheta a fost obstructionata de SRI, prin disparitia stenogramelor convorbirilor telefonice apartinand inculpatei Gabriela Bunda, fosta amanta si mama unuia dintre copiii sefului Pro TV Adrian Sarbu”, dezvaluia la acea vreme “Evenimentul zilei”.

Adrian Sarbu  a fost casatorit de doua ori. Din primul mariaj, cu Lavinia Sarbu, un fost manechin de succes al anilor ’80, are doua fete, Alma, in varsta de 35 de ani si Ana Doria, in varsta de 26 de ani. Dupa incheierea relatiei cu Lavinia, a fost casatorit timp de sase ani cu Eugenia Stefan, cunoscuta ca Jeanine, o fosta prezentatoare de moda, actualmente designer de moda, care locuieste in Paris. Din acest mariaj, Adrian Sarbu mai are o fata, Janice-Arianne, acum in varsta de 13 ani. Ambele fete din prima casnicie au studiat in America, Alma – a absolvit Institutul American de Film, dar si Universitatea “Southern California”, iar Ana Doria – Stiintele Politice la Georgetown University.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 08:43
Florin
Lucreaza de acasa!
Oportunitate extra lucru la domiciliu!
sellectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condi?ii: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
05 oct, 07:56
mariana
Cautam colabortori! Merita testat! De ce merita sa testezi si tu acest sistem prin care sa ajungi mai usor la castiguri suplimentare? Pentru ca activitatea e foarte simpla, o desfasori in timpul liber si nu ai nicio obligatie. Nici macar nu trebuie sa recrutezi oameni. Totul e mai usor decat crezi! Iti trimit mai multe informatii dupa ce imi ceri detalii la adresa de email: [email protected]
05 oct, 16:17
jitea dorin
colaborator
Buna ziua sant interesat de oferta dvs astept detalii pe mail

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ