Noul câştigător Masterchef DĂ CĂRŢILE PE FAŢĂ: Nimeni nu s-ar fi gândit că a trecut prin aşa ceva

| 18 dec, 19:13

Câştigătorul Masterchef 2015 Andrei Voica a făcut mai multe dezvăluiri care au lăsat mască telespectatorii. El a povestit despre viaţa sa de dinainte să devină vedetă.

Andrei Voica a spus că iniţial a refuzat oferta Pro TV-ului de a participa la Masterchef, dar ulterior s-a gândit mai bine şi a acceptat să intre în competiţie.

Noul masterchef nu s-a sfiit să facă publice unele lucruri mai puţin plăcute din viaţa lui. El a spus în emisunea "Vorbeşte lumea" de pe Pro TV că locuieşte în Spania de 9 ani, dar că la început i-a fost foarte greu. Lui Andrei Voica nu îi este ruşine să recunoască că a plecat la 23 de ani de acasă fără nimic practic, ci doar cu valiza cu haine şi 200 de euro. Acesta mai spune că a fost nevoit să doarmă şi prin parcuri până şi-a făcut un rost departe de casă, lucru care l-a întărit şi l-a făcut şi mai ambiţios.

Cu un premiu de 50 de mii de euro câştigat, Andrei Voica mărturiseşte că vrea să se întoarca înapoi în România şi să investească banii aici.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 dec, 06:14
baba novac
u esti singurul care a dormit prin parcuri. aroganta de atunci ai capatat-o sau de cand te-a bagat halucinanta in seama? un show de rahat...Liviu e adevaratul castigator, stii f bn asta...cum iti cade cand citesti miile de comentarii contra? stii, toate se vor intoarce impotriva ta intr-o zi cand vei spune ca esti fericit....faptul ca te-ai cuplat cu italianca aia ofilita ca sa castigi nu-ti va aduce faima, dimpotriva, esti dezgustator.
19 dec, 06:27
Lili
Faci bani acasa!
Faci bani acasa! Iti punem la dispozitie un sistem gata testat si care functioneaza excelent! Faci bani acasa si te bucuri de timpul tau liber! Primesti la pachet toate instructiunile necesare! Faci bani acasa, cu un sistem probat, de mare succes chiar acum! Numai dupa ce te hotarasti cu maxima seriozitate, cere detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ