DIETA care reduce cu 50% riscul de CANCER

| 05 noi, 2014

Cunoscută şi sub denumirea de "dieta oamenilor cavernelor", dieta Paleo scade cu până la 50% riscul de cancer intestinal, o maladie care cauzează peste 16.000 de decese în fiecare an în Marea Britanie.

Dieta Paleo reprezintă o metodă în vogă pentru a slăbi. Ea are însă şi alte beneficii importante, întrucât reduce la jumătate riscul de cancer intestinal, informează cotidianul britanic Daily Mail.

Adepţii acestei diete au renunţat la alimentele procesate, precum preparatele servite în restaurantele fast-food, preparatele semicongelate, pâine şi paste. În schimb, ei mănâncă doar acele alimente care erau disponibile pentru populaţiile de vânători-culegători din paleolitic, precum fructe, legume, nuci, seminţe şi carne slabă.

ucătorul de crichet englez Andrew Flintoff şi vedetele de cinema Megan Fox şi Matthew McConaughey se numără printre vedetele care au reuşit să slăbească foarte mult cu ajutorul acestei diete.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ