Slăbeşte mâncând PRUNE. Dai jos 3 kg în 7 zile şi îţi detoxifiezi organismul

| 16 iul, 2014

Prunele deja au inceput sa se coaca, asa ca trebuie sa profiti din plin de aceasta perioada. Mananca pana nu mai poti si daca simti totusi ca, dupa o pauza, ar mai merge niste prune, tine o dieta prin care o sa pierzi 3 kilograme in 7 zile.

Aceste fructe au foarte multe beneficii, printre care reglarea apetitului, usurarea tranzitului intestinal, stimularea functiilor ficatului si detoxifierea organismului. In plus, scad tensiunea arteriala, trateaza anemia, stimuleaza memoria, cresc imunitatea, diminueaza inflamatiile si au si proprietati diuretice.
Sunt bogate in vitaminele A, B, C, in sulf, fosfor, mangan, sodiu, potasiu si magneziu, asadar aceasta dieta te va ajuta sa slabesti, dar iti va aduce si nutrienti in corp.
Dieta cu prune promite sa te ajute sa scapi de 3 kilograme intr-o saptamana si partea buna este ca organismul va continua sa topeasca grasimile si dupa ce termini dieta, daca urmezi un stil de viata sanatos. Iti descriem mai jos ce trebuie sa mananci in primele 6 zile. In ultima zi de dieta trebuie sa mananci numai prune.
Mic dejun
Mananca 8 prune crude pe stomacul gol, iar dupa 30 de minute ia un mic dejun format dintr-un ou fiert, o felie de paine prajita, doua felii de sunca, o cana de cafea sau de ceai negru fara indulcitori.
Gustare
Prima gustare poti sa o iei la 2 ore dupa micul dejun si va fi formata din 6 nuci sau 4 biscuiti cu ovaz.
Pranz
Mananca o supa sau o ciorba, 250 de grame de friptura asezonata cu legume si o salata asezonata.
Gustare
A doua gustare trebuie sa fie servita la 3 ore dupa masa de pranz si consta in 6 prune uscate.
Cina
Cu trei ore inainte de culcare, la cina, poti manca un iaurt cu cereale integrale sau doua felii de paine integrala cu sunca de pui.
Tine cont ca aceasta dieta are un efect puternic diuretic si este posibil sa apara deshidratarea, asa ca nu uita sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi. Pentru ca dieta sa continue sa-si faca efectul, adopta un stil de viata sanatos si fa mai mult sport.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ