Dieta de 8 ore. Cum poți slăbi mâncând orice

| 13 iun, 2014

Oricine poate slăbi ținând o dietă, însă trebuie s-o găsești pe cea mai potrivită pentru tine. Când toate celelalte au dat greș, poți încerca și dieta de opt ore. Este foarte simplă și destul de permisivă.

Cum funcţionează dieta de 8 ore

Dieta de 8 ore presupune să îți stabilești o fereastră de timp pe parcursul unei zile - de opt ore - singurele ore în care ai voie să mănânci. Specialistul David Zinczenko, cel care a inventat dieta și care a slăbit, la rândul lui astfel, recomandă să nu începi să mănânci de cum te trezești ci începând cu ora 10, ca să ai voie să mănânci până la ora 18:00.

În intervalul de timp stabilit ai voie să mănânci orice îți dorești, însă porțiile trebuie să fie limitate - opt ore în care poți mânca orice nu înseamnă opt ore în care te îndopi până la refuz, pentru că nu vei mai reuși să slăbești astfel.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ