Un recunoscut NUTRIŢIONIST DEZVĂLUIE secretul menţinerii GREUTĂŢII după slăbirea rapidă

| 22 iun, 2014

Pentru a evita ingrasarea ulterioara singura solutie este slabirea lenta, bazata pe imbunatatiri stabile ale alimentatiei si activitate fizica moderata, care pot fi mentinute pe termen lung, ca parte a unui mod de viata sanatos, spune nutriţionistul Cristian Mărgărit.

Eu consider ca slabirea inseamna mentinerea greutatii atinse, nicidecum un simplu record de “X kilograme in Y saptamani”.

În prima faza pierzi apa, continut intestinal, masa musculara si mai putin grasime. Procesul slabirii este un stress pentru corp. O suferinta. Revenirea la o alimentatie sanatoasa si la o greutate “normala” inseamna o reparatie partiala a daunelor facute prin junk food, excese, zahar, sedentarism. Pe termen lung, daca regimul sanatos este mentinut, beneficiile pot fi semnificative. Deci sacrificiul si efortul de a slabi trebuie facut sa merite in perspectiva beneficiilor pe termen lung, scrie pe blogul său nutriţionistul Cristian Mărgărit.

Oricine poate slabi, dar prea putini trec de blocaje si isi mentin greutatea. Insa eventualele re-ingrasari trebuie folosite ca momente de pauza pentru sistem, reluand apoi dieta si antrenamentele cu forte proaspete. De aceea, cand simti nevoia sa mananci mai mult, macar mananca din alimentele sanatoase (cele permise in lista de alimente pentru slabire), chiar daca mananci mai mult.

Citeşte mai mult aici.

Citeşte şi: Dieta cu CEAPĂ. Slăbeşti 6 kilograme de luni până vineri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ