Dinamo nu a primit aviz pentru cupele europene nici la recurs. Tribunalul de Arbitraj Sportiv, singura speranță

| 22 apr, 16:46

Dinamo nu a primit undă verde de a juca în Europa nici la recurs, așa că singura variantă a oficialilor dinamoviști este depună dosarul la TAS.

Clubul are termen de zece zile pentru a întocmi procedurile înscrierii dosarului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, potrivit Digi Sport.

După ce miercuri, trupa din Ștefan Cel Mare a fost refuzată de Comisia de Licențiere pentru a avea liber în cupele europene, nici verdictul de vineri nu a fost mai bun.

Reprezentanții lui Dinamo erau destul de optimiști în ultimul timp, exprimându-și de mai multe speranța într-o decizie favorabilă.

În aceste condiții, nici ASA Târgu Mureș nu are drept de Europa după ce echipa a intrat în insolvență, astfel că există o posibilitate destul de mare ca la finalul sezonului, prima echipă din play-out să meargă în competițiile europene.

Tag-uri: Dinamo, recurs, TAS
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 17:29
edudgeLix
stromectol pill
Nobody saw this coming stromectol for sale online In the past decade, breast surgeons have begun performing nipple sparing mastectomy NSM for patients with early stage breast cancer

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ