Dîncu, despre înregistrarea lui Ghiță: E o chestiune privată; în perioada respectivă nu aveam demnitate publică

| 28 dec, 16:20

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat pentru AGERPRES, referindu-se la evenimentul despre care vorbea Sebastian Ghiță în înregistrarea difuzată miercuri de România TV, că este ''o chestiune privată"

Întrebat despre participarea la respectivul eveniment, el a spus: "Nici nu confirm, nici nu infirm". "E o chestiune privată. Nu am nimic de comentat. În plus, în perioada respectivă nu aveam nicio demnitate publică", a afirmat Vasile Dîncu.

Fostul deputat Sebastian Ghiță a susținut, în înregistrarea difuzată miercuri de România TV, că Direcția Națională Anticorupție este un "instrument" prin care "mai marii zilei" încearcă întoarcerea votului dat de români în 11 decembrie și că a fost amenințat că îi vor fi trimise la închisoare rudele și prietenii dacă nu face un denunț împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, astfel încât acesta să nu poată deveni prim-ministru.

"Pe doamna Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI, la K2, la K4 și la T14. Acolo ne întâlneam de minim două ori pe săptămână încă din anul 2010 și a durat această serie de întâlniri până în anul 2014. Realitatea e că poate sute de astfel de întâlniri au existat în acești ani. La unele din aceste întâlniri erau prezenți doar generalul Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi și un șef al stației CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut în prezența doamnei Kovesi și a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul șef al doamnei Kovesi, iar al doilea domnul Eric Easley, poate actualul șef al doamnei Kovesi. (...) O întreb pe doamna Kovesi dacă își amintește petrecerea restrânsă din vila din Sinaia, în care ea cu mine și cu Vasile Dîncu chefuiam cu lăutarii și cântam 'La Chilia-n port', varianta pentru statul de drept", a spus Ghiță.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ