UPDATE: Directorul Finanţelor Publice Ploieşti, REŢINUT pentru mită

| 04 feb, 11:18

Directorul Direcţiei de Finanţe Publice Ploieşti, Daniel Petre, a fost reţinut pentru luare de mită. Procurorii l-au ridicat din biroul său, după ce au strâns probe din care reiese că ar fi primit 50.000 de lei de la un om de afaceri.

UPDATE: În schimbul banilor, Daniel Petre i-ar fi promis omului de afaceri că îi va favoriza firma într-o licitaţie pentru lucrări publice. În plus, procurorii spun că ar mai fi primit de la acelaşi denunţător suma de 10.000 de lei pentru a-l scăpa de un control.

Directorul ANAF Ploieşti va fi prezentat mâine, la Tribunalul Prahova, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, directorul general al Direcţiei Regionale de Finanţe Publice din Ploieşti, Daniel Cristian Petre, a fost ridicat de anchetatori în urma unor percheziţii făcute miercuri dimineaţă la sediul instituţiei.

Conform surselor citate, acţiunea procurorilor are legătură cu dosarele în care este implicat Răzvan Alexe, patron al mai multor firme, cercetat de DNA în cazul de corupţie al preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma.

Răzvan Alexe este inculpat şi într-un alt dosar, instrumentat de Parchetul Curţii de Apel Ploieşti, respectiv dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro, în care este trimis în judecată şi fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului, Marcel Păvăleanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ